VÅRA RESOR

Temaresor

Brasilien är stort och har enormt mycket att erbjuda den som vill uppleva natur, kultur och historia. Lär om skogsbrukets utveckling och omvandlingen genom det moderna jordbruket. Njut av sol och bad. Maten är utmärkt och naturen är storslagen. Vi ordnar tema- och äventyrsresor av skilda slag. Varför inte kombinera nutidsorientering, historia, natur och bad? Upplev kontrasterna mellan strand, tropiska skogar och modern arkitektur. Låt Rio de Janeiro förföra dig, koppla av på Honungssöt, ta tåget genom regnskogen.


Stå öga mot öga med kajmaner i Pantanal, njut av de enorma vattenfallen i Foz do Iguaçu. Brasilien är även en del av Europas historia. Vi skräddarsyr din resa och är med och guidar grupper utanför de vanliga turiststråken. Se, upplev, lär och njut! Vi lovar att du fått en ny syn på Sydamerika när du återvänder hem.


Skogliga studieresor

Under två veckor reser vi runt och träffar företrädare både i skogsindustrin och i angränsande näringar. Programmet blir omväxlande. Vi skaffar oss en grundlig inblick i brasiliansk skogs- och jordbruk men vi gör också många avstickare i det mångkulturella Brasilien. Vår reseledare är Björn Rasmusson, svensk jägmästare som har levt och verkat i Brasilien i många år. Han har utarbetat ett antal varierande reseprogram som omfattar allt mellan Amazonas djungler till de snabbväxande skogarna i söder. Ingen åker hem oberörd. Vi kommer få smakprov på den mångfasetterade kulturen, den storslagna naturen, maten från världens alla hörn och inte minst kommer vi att möta det gästvänliga folket.
VÅRA RESOR CHARLES DARWIN EVERT TAUBE ARNE SUCKSDORFF GALAPAGOS ARGENTINA KOMMANDE RESOR VAD TYCKTE MAN?