"Värdefulla kunskaper om Sydamerika, inte minst för den som vill komma tillbaka i affärer. Dessutom förbålt trevligt hela tiden!"
Ola Hildingsson, Domsjö Fabriker

”Jag vill bara med dessa rader tacka för Er förstklassiga reseledning och konstatera att jag är mer än nöjd med min resa.”
Carl Silfverschiöld, Koberg gods"Det var verkligen en trevlig resa - "ett minne för livet" som kärringen sa när hon fyllde 100 år"
Nisse Engström, Lidköping"Darwinresan var fantastisk. Det blev drygt 1 300 bilder tagna!"
Viva och HJ Hildingsson, Lerum


"Jag har bilderna från Darwinresan som skärmsläckare"
Carl-Henrik Palmér, Areca


"Återigen ett varmt tack för en oförglömlig resa. Man liksom bubblar av intryck…………………så spännande och verkligen annorlunda"
Margareta och Per Wesslau, Stockholm"Det var en fantastisk resa späckad med upplevelser, som överträffade våra förväntningar. Vi njöt av varje sekund"
Mats och Anna-Karin Albing, Halmstad"Stort tack för en utmärkt välordnad, intressant och rolig resa"
Björn Lothigius, Falun"Hej och stort tack till er alla för en oförglömlig resa! Instämmer om berikande upplevelser och många glada skratt……….Annars saknade jag bara den där egna tangokavaljeren men man kan inte få allt"
Elisabeth Odenteg, Linköping


"Naturalistvänner! Tänk så många underbara minnen och intryck att smälta! ...och jättetack för att ni alla gjorde resan så lyckad!"
Ulf och Eva-Karin Brodd, England

"Ett stort tack för en oförglömlig resa! Vilka ställen och vilka människor! Underbart! …. medan vi för vår inre syn ser fjäll och glaciärer och ibland solvarma stränder med vit sand. Det lever vi länge på!"
Anon, Stockholm


"Hej Björn och Mara! Tack för en fantastisk resa. Den var verkligen proffsigt planerat"
Jörgen Ågren, Norra Skogsägarna

"TACK för att jag fick göra denna drömresa tillsammans med er. Det är inte lätt att veta vad man ska berätta när man kommer hem. Allt var fantastiskt, jag brukar köra varianten att vi drev i land i Chile i en rank båt"
Göran Rahm, skogsägare, jazzmusiker


"Det var två underbara veckor, drömmer fortfarande om händelser och bedrifter i Brasilien. Björn och Mara (två eukalyptysplantor från Suzano) lever om än något stukade, nu omplanterade i svensk jord i poolrummet på solsidan, där de lapar vårvinterns bleka sol"
Paul "Palle" Hall, skogsägare, Lövånger

"Hej! Kan bara hålla med. Har redan stor glädje av erfarenheterna. När man börjar kunna omsätta dem på jobbet och samtidigt går igenom bilderna ser man ännu mer hur mycket vi varit med om"
Bengt Ek, VD Föreningen SkogenVÅRA RESOR CHARLES DARWIN EVERT TAUBE ARNE SUCKSDORFF GALAPAGOS ARGENTINA KOMMANDE RESOR VAD TYCKTE MAN?