FÖLJ MED I ARNE SUCKSDORFFS FOTSPÅR
Det är exakt 100 år sedan Arne Sucksdorff föddes. Han var fotograf, regissör och författare och blev berömd över hela världen för sina naturfilmer. 1949 fick han som förste svensk en Oscars. 1962 flyttade han till Rio de Janeiro efter att ha blivit erbjuden att undervisa om film och filmteknik i Brasilien. Han kom så småningom att bosätta sig i världens största våtmarksområde, Pantanal, där han levde och verkade i över 30 år. Pantanal var på den tiden relativt okänt och Arne ägnade sitt liv åt att dokumentera och skydda detta unika naturområde.

VILDMARK. BAD OCH SOL
Välkommen till denna äventyrsresa i Arne Sucksdorffs anda. Här är resan som innehåller naturupplevelser, den brasilianska historien, kulturen och det vänliga folket. Dessutom god mat och dryck samt bad och avkoppling tillsammans med trevliga människor.


Det blir en oförglömlig resa innehållande naturupplevelser i tropisk och subtropisk regnskog, vandringar (till fots och på hästrygg), flodfärder, fågelskådning och livet på boskapsranch. Det blir även tid för avkoppling, bad, vajande palmer och sandstränder, allt i ett väl sammansatt program i detta vackra och omväxlande land. Resan börjar på Honungsön, fortsätter till Pantanal och avslutas i Rio de Janeiro. För den som så önskar kan resan förlängas till ett besök till de vackra vattenfallen vid Foz de Iguacu.VÅRA RESOR CHARLES DARWIN EVERT TAUBE ARNE SUCKSDORFF GALAPAGOS ARGENTINA KOMMANDE RESOR VAD TYCKTE MAN?