KOM TILL VÄRLDENS ÄNDE


Blå glaciärer, pingviner, sälar, skeppsvrak, en gömd sjö, fårgrillning, musik och mat och mycket mer. Följ med till Världens Ände med fokus på naturupplevelser, kultur och historia.


I DARWINS FOTSPÅR
Resan går utanför de vanliga turiststråken. I Argentina stiftar vi bekantskap med glaciärer, pingviner, sälar och mycket annat. I Ushuaia som är världens sydligaste stad kan vi till och med spela golf och då, vad annars?.....på världens sydligaste golfbana. Naturligtvis missar vi inte Buenos Aires med sin tango och charmiga caféer.TILL VÄRLDENS ÄNDE
Vi har i flera år arrangerat skogliga studieresor och andra kvalitetsresor i Brasilien och Argentina. Programmet har en personlig prägel och de som lockas med på dessa resor bidrar alltid till att det blir väldigt trevligt. Hotell, exkursioner och smultronställen är noga utvalda. Gruppernas storlek är begränsad vilket borgar för kvalitet och utrymme för individuella initiativ.VÅRA RESOR CHARLES DARWIN EVERT TAUBE ARNE SUCKSDORFF GALAPAGOS ARGENTINA KOMMANDE RESOR VAD TYCKTE MAN?